Sunday 3 August 2008

2008 Megazort Zirvesi

Bu yil ilk defa Megazort Zirvesi'ni alisilagelmisin disinda yaptik. 2 Agustos Cumartesi sabahi Halit, Yalcin ve Selimi Sirinevler'den aldiktan sonra beni ve Sinan'i da Fatih'den aldi ve Agva yolunu tuttuk.
Yolculuk cok keyifli gecti diyebilirim, zaten 1 yilin ardindan genelde konusulacak cok sey oluyor. Bu sefer de oyle oldu ve yol boyunca kahkahalarimiz eksik olmadi. Uzun zamandir bu kadar cok gulmemistim dogrusu cok iyi geldi. Sinan'in tavsiyesiyle yol uzerinde ormanin icinde bir yerde kahvalti icin durduk. Kahvalti gercekten de superdi.
Agva'ya oglene dogru varabildik. Once kalmak icin yer baktik tabi, sonunda Gunbatimi diye bir yere karar kildik. Yalcin, Sinan ve ben bir odaya, Halit ve Selim ayri bir odaya yerlestik. Biraz Langirt ve masa tenisi oynadiktan sonra Ogleden sonra sahile inip denize girmeye kalkistik ki ne mumkun. Deniz sanki Sibirya, buz buz, serinlemek icin girdik ama 5 dk dan fazla kimse duramadi. Oyle soguk ki ayaklari yakiyordu.
Cok gec olmadan arabaya atlayip yakinda bulunan ormanlik alana gidip yuruyus yaptik. Yuruyus boyunca bogurtlen toplayip yedik. Halit'in bizi gece karanliga birakma planlari tutmadi ve tam hava kararmak uzereyken arabaya ulastik.
Aksam olunca Agva'ya geri donup yemek icin yer aradik ve bir kofteci'de oturduk. Isabetli kararmis, kofteler harikaydi. Biraz dolandiktan sonra, tesislere geri donup okey oynadik. Oyun bittikten sonra da herkes yatmaya gitti.
Ertesi gun kahvaltimizi yapip odalari bosalttik, bu arada ogrendik ki gece ben ve Sinan karsilikli senfoni yapmisiz, Halit ve Selim de sabaha kadar borazan calmislar. Ayrica Halit gece Selim'e sarilmis :)
Deniz dunkune oranla cok daha sicakti Pazar gunu, dalgalarla bogusmakla gecti vaktin cogu. Aksam olunca nehir'e inip 1 saat kadar deniz bisikleti ile tur attik. Daha sonra arabaya binip donus yolunu tuttuk. Yolda donerken aksam yemegi icin oraya mi girsek buraya mi girsek derken ilk cikan tesise gir dedim Halit'e. Bir yere girdik oturduk. Iyi ki de girmisiz oraya. Gozlemeler harika, Manti super, ortaya gelen salata bahceden toplama ilacsiz, kitir kitir ve muhtesem lezzetli. Caylar mis. Acayip keyifli oldu. Hesap 5 kisi icin 55 YTL geldi.
Aksama sagolsun Halit hepimizi evlerimize birakti ve boylece 2008 Megazort Zirvesi de sona ermis oldu.

Zirve_2008_05Zirve_2008_07Zirve_2008_12Zirve_2008_15Zirve_2008_30Zirve_2008_38Zirve_2008_52Zirve_2008_63Zirve_2008_64Zirve_2008_71Zirve_2008_85Zirve_2008_92Zirve_2008_96

No comments: